K3 stickerboek

Vier het 25-jarige bestaan van K3 mee!

Vier het 25-jarig jubileum van de populaire Belgische meidengroep K3 met het betoverende K3-stickerboek! Dit unieke stickerboek is een absolute must-have voor alle K3-fans, jong en oud. Zowel in Nederland als in België is het een onverminderd succes!

Laat uw klanten een duik nemen in de kleurrijke wereld van 25 jaar K3. Met 150 unieke stickers, waaronder de meest iconische momenten uit hun carrière, brengt u de magie tot leven en neemt u uw klanten mee in onvergetelijke verhalen. Trakteer uw klanten met deze bijzondere jubileumeditie van het K3-stickerboek en laat hen urenlang plezier beleven!

Lokale doorvertaling & extra activatie

Om het succes van deze campagne nóg groter te maken, kunt u richting het einde van de actie een ruilbeurs organiseren. Breng K3-fans van alle leeftijden samen om hun stickercollecties uit te breiden en te delen. Het is een ware speeltuin van uitwisseling, waarin vreugde en opwinding de hoofdrol spelen. Enthousiaste fans lopen met glinsterende ogen rond, op zoek naar die ene ontbrekende sticker om hun verzameling compleet te maken. Trakteer uw klanten op dit ruilfestijn als kers op de taart!

Gerelateerde acties