Header Beetjes

Alle Beetjes helpen!

Steun lokale verenigingen!

Met de ‘Alle Beetjes helpen!’ actie laat u uw lokale betrokkenheid zien en draagt u het verenigingsleven een warmt hart toe. U stelt een mooi totaalbedrag beschikbaar voor de clubs/verenigingen in uw marktgebied, maar het zijn uw klanten die de verdeling van dit bedrag gaan bepalen! Bij het afrekenen ontvangen uw klanten ‘Beetjes’ die zij voor hun favoriete club of vereniging kunnen inleveren in het display op de winkelvloer. Oei! De andere kokers worden ook goed gevuld. Uw klanten trommelen daarom al hun vrienden en familie op om de boodschappen bij uw supermarkt te komen doen en met de Beetjes het hoogste bedrag voor hun eigen club bij elkaar te sparen! De supermarkt is een sociale hotspot voor de buurt, waardoor dit de perfecte locatie is om klanten te betrekken in het steunen van lokale initiatieven.

Alle Beetjes helpen conceptbeeld
Displays Beetjes actie om lokale verenigingen te steunen

Lokale doorvertaling & extra activatie

Laat de campagne leven op de winkelvloer en nodig de deelnemende verengingen uit om zichtzelf te presenteren aan de klanten. Op die manier kunnen verenigingen uw klanten informeren over hun spaardoel! Ook kunnen uw social media kanalen gebruikt worden om de campagne nog groter neer te zetten, waarbij de verenigingen bijvoorbeeld hun spaardoel kunnen pitchen om zo bij een groter publiek onder de aandacht te komen. Houd de spanning erin door zo nu en dan de tussenstand te delen, maar het uitreikingsmoment van de cheques is natuurlijk de highlight van deze campagne! Ook hier kunt u weer groots uitpakken door er een mooi evenement omheen te bouwen en de lokale pers erbij te betrekken. Wie goed doet, goed ontmoet!

Een voorbeeld vanaf de winkelvloer...

Eerder hebben we de actie mogen verzorgen bij Proxy Grootzand (België). In het filmpje komt Dieter Van Kerckhove (ondernemer) aan het woord, samen met één van de lokale verenigingen. Onze collega’s Darek & Roy nemen u nog iets verder mee in het verhaal van Local Loyalty Group.

Gerelateerde acties