Header Bingo campagne

Bingoooooo

Wie trakteert u op bingo?

Iedereen is er wel bekend mee. Bingo in het buurthuis, op de camping in Frankrijk of gezellig met vrienden. Een heerlijk traditioneel spelletje met een hoge fun factor; ideaal om samen met uw klanten een (her)opening of jubileum te vieren! We hebben het spel in een nieuw jasje gegoten en ontwikkeld tot een unieke actie. Samen met Localty zal de campagne zowel online als op de winkelvloer plaatsvinden, waardoor de actie een groot bereik zal hebben.

Bij iedere minimale besteding van X euro, ontvangen uw klanten een bingokaart. Gedurende 2 tot 3 weken maken we elke dag de gevallen bingogetallen bekend. In de ochtend al op een levensgrote bingokaart bij u in de winkel en aan het einde van de dag op uw social mediakanalen. Deze worden tijdens de campagne beheert door Localty, die hier dagelijks de gevallen bingonummers bekend zal maken en de interactie met uw volgers zal opzoeken. Zo heeft u hier geen omkijken naar! Is uw supermarkt (nog) niet zo actief op de socials, dan is deze campagne juist een ideale manier om meer volgers te genereren en ook nadien nog de binding met uw klanten te houden.

Kortom, een erg leuk om te spelen en lekker laagdrempelig om mee te doen. Én de kers op de taart: er zijn een hoop mooie prijzen te winnen! De hele buurt in rep en roer, iedereen wil meespelen. Wat willen we nog meer?

Bingo Detail4Retail

Lokale doorvertaling & extra activatie

Maak van de bingo campagne op uw winkelvloer een echte happening! Organiseer bijvoorbeeld een uitreiking op uw winkelvloer van de super bingo prijzen. Een mooi PR momentje en gegarandeerd een gezellig evenement! Wilt u de campagne graag meer activeren tijdens de looptijd? Verstop dan bingo nummers in de buurt en zet een speurtocht op poten. Het mag best een beetje lastig zijn…

Gerelateerde acties