Gezelschapsspellen

Wie houdt er niet van een spelletjesavond?

Eigenlijk is iedereen wel te ‘porren’ voor een gezellige avond vol spelletjes. Vooral in de donkere dagen van het najaar is het lekker knus om met elkaar aan tafel te gaan zitten de strijd met elkaar aan te gaan. Met ons spellen concept kunt u uw klanten trakteren op een mix van zowel gevestigde spellen zoals Monopoly & Ticket To Ride, als nieuwe populaire spellen zoals Jungle Speed & Dobble. Het is een breed assortiment, waardoor dit concept een brede doelgroep aanspreekt. Gegarandeerd voor ieder wat wils!
Tip: spellen zijn ook veel gegeven cadeaus tijdens de feestdagen. Maak er een feestje van op uw winkelvloer en laat de producten mooi inpakken voor uw klanten!

Lokale doorvertaling & extra activatie

Om deze campagne nog groter te maken op uw winkelvloer, kunt verschillende extra activaties koppelen. Zo kunt u bijvoorbeeld extra zegels weggeven bij actieproducten die een spelletjesavond helemaal compleet maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lekkere hapjes en drankjes! Hierin kunt u ook mooi één van de spellen in het assortiment uitlichten, namelijk Link to Food. Wilt u liever een kleinschalig evenement organiseren? Kijk dan naar de mogelijkheden om een spelletjesmiddag of toernooi te organiseren. Een fantastische mogelijkheid om jong en oud de uitdaging met elkaar aan te laten gaan!

Trakteert u uw klanten op een gezelschapsspel?

Wij helpen u graag verder!

Tom Brouwer

Gerelateerde acties