Lokale cartoonpuzzel

Educatief tijdverdrijf met lokale elementen!

Voor iedere puzzelaar, getraind of beginnend, hebben we een lokale cartoonpuzzel ontwikkelt. Hiermee zet u uw supermarkt en stad/dorp in de spotlight.
De afbeelding op de cartoonpuzzel is namelijk uniek, speciaal getekend voor u. Hij staat boordevol hilarische en herkenbare elementen uit de supermarkt of uw stad/dorp. Hiermee kunt u uw klanten trakteren op een educatief en gezellig momentje aan de eettafel. En het is ook nog eens leuk voor jong en oud!
De cartoonpuzzel van duizend stukjes is verkrijgbaar in drie verschillende varianten. Zo kunt u zelf kiezen wat het beste bij u en de winkel past. De verschillende varianten zijn hiernaast afgebeeld.

Lokale doorvertaling & extra activatie

De lokale cartoonpuzzels zijn al een echte eye-cather van zichzelf. Wilt u het toch extra activeren op de winkelvloer? Dan kunt u bijvoorbeeld een puzzeltoernooi organiseren voor de enthousiaste puzzelaars. Degene die de puzzel het snelst in elkaar kan leggen, krijgt een leuke prijs. Wilt u iets organiseren voor een grotere doelgroep? Dan produceren we de puzzel ook op extra groot formaat. U kunt de grote puzzelstukken ook verstoppen in de buurt en een extra winelement eraan koppelen. Met deze extra activatie creëert u reuring op de winkelvloer/parkeerplaats of bij omliggende scholen of verzorgingshuizen. Een gegarandeerd succes!

Gerelateerde acties