Lokale Big shoppers

Wilt u dat uw klanten uw winkelervaring mee naar huis nemen?

Laat dan een eigen unieke boodschappentas voor uw winkel ontwikkelen. Een prachtig voorbeeld van wandelende reclame! Onze verschillende tekenaars ontwerpen een bigshopper op maat, met vrolijke, kleurrijke illustraties van herkenbare, lokale kenmerken uit uw buurt. Dit geeft u ultieme zichtbaarheid in het marktgebied en uw klant een handige, vrolijke boodschappentas. Een echte collector’s item!

Naast de lokale bigshopper zijn er ook mogelijkheden voor zelfscan- of koeltassen. De zelfscantas is breder dan de bigshopper en blijft tijdens het boodschappen doen beter openstaan. Hierdoor wordt boodschappen in- en uitladen nog makkelijker! De koeltas bestaat uit isolerende foam met een aluminium voering en kan worden afgesloten met een rits. Perfect voor de warmere zomerdagen om de producten extra lang koel te houden!

Lokale doorvertaling & extra activatie

Een extra activatie koppelen aan uw lokale Big shopper? U kunt dan bijvoorbeeld denken aan het vullen van de tas met korting. Alle artikelen die in de tas passen krijgt uw klant voor een gereduceerd tarief. Liever een winactie koppelen aan de inzet van de tassen? Laat dan uw klanten een leuke foto maken met de tas en de winnaar ontvangt een op maat gemaakte tekening van één van onze tekenaars. Wij helpen u graag om deze activaties voor u te regelen!

Gerelateerde acties