Rudolph van Veen bestek

Trakteer uw klanten op het kwalitatieve bestek van Rudolph van Veen

Een bestekcampagne is voor veel mensen een mooi moment om het bestek te vervangen of verder aan te vullen. En met het assortiment van Rudolph’s moet dat helemaal goedkomen! Meesterpatissier en chef-kok Rudolph van Veen is namelijk al jaren een gevestigde naam in het land, wat uw klanten extra zekerheid geeft over de hoge kwaliteit van de producten. Naast deze campagne met bestek, zijn in deze lijn ook nog pannen en messen verkrijgbaar. Wilt u uw klanten een compleet gedekte tafel bij elkaar laten sparen? Bekijk dan ook eens onze servies campagnes van onder meer Seltmann of Out of the Blue om uw klanten voor langere tijd aan uw winkel te binden!

Al het bestek is vaatwasmachinebestendig en vervaardigt uit roestrij edelstaal. De campagne heeft een breed assortiment, zodat uw klanten een volledige set bij elkaar kunnen sparen; van kinderbestek tot steakmessen en van opscheplepels tot taartvorkjes. Zorgt u voor de taart? Dan zorgen wij voor het bestek!

Concept Rudolph van Veen bestek

Lokale doorvertaling & extra activatie

Lekker eten eet men natuurlijk met goed bestek. Dat een lokale doorvertaling met voeding enorm goed past bij deze actie, staat natuurlijk als een paal boven water. Wellicht kunt u uw klanten online activeren? Vraag hen om de lekkerste gerechten via uw Social Media kanalen te delen, zodat u hier een lokaal receptenboekje van kunt maken. Vergeet ook niet de favorieten van uw eigen personeel hierin mee te nemen! Zij zijn vaak het gezicht van uw winkel en zorgen voor herkenning. Liever iets meer reuring in de winkel? Zorg dan bijvoorbeeld voor lekkere hapjes voor op de winkelvloer. De liefde van de klant gaat natuurlijk ook door de maag…

Gerelateerde acties