Tefal stoof- en braadproducten

Trakteert u uw klanten op een perfecte Tefal kookervaring?

Deze kwalitatieve Tefal lijn is de ideale oplossing voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudige en gezonde manier om gerechten te bakken, braden of stoven. Uw klant voelt zich een chef in eigen keuken!

Vaak worden voor het maken van stoofpotjes e.d. gietijzeren pannen gebruikt. Deze bakken, braden en stoven lijn van Tefal is uitgerust met gietaluminium braadpannen. Deze pannen hebben hetzelfde gemak als gietijzeren pannen, maar wat deze pan speciaal maakt is dat hij extreem licht is. Ideaal dus. Wilt u uw klanten trakteren op een prefecte kookervaring? Trakteer hen dan op hoge kortingen voor deze uitgebreide Tefal lijn!

Lokale doorvertaling & extra activatie

Om deze campagne nog meer impact te geven in uw winkel, kunt u diverse extra activiteiten organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een kookdemonstratie: organiseer een kookshow in uw supermarkt waarbij u de Tefal stoof- en braadproducten in actie laat zien. Laat klanten genieten van gerechten die bereid zijn met behulp van de items in deze lijn en geef hen de gelegenheid om vragen te stellen. Op deze manier creëert u een interactieve en boeiende ervaring die klanten aanmoedigt om deel te nemen aan de campagne.

Gerelateerde acties