Herinneringen armband

De waarde van herinneringen

Eén op de vijf mensen krijgt dementie. Wanneer iemand die je liefhebt deze diagnose ontvangt, staat je wereld even stil. Eén van de schrijnende verschijnselen van de ziekte is het verliezen van je herinneringen en daarmee jezelf en elkaar. Bij Alzheimer Nederland weten ze als geen ander wat de waarde van herinneringen is. Zij werken aan een toekomst zonder dementie en aan een beter leven voor mensen met dementie en hun dierbaren. Om dit goede doel te steunen hebben we een beloningsprogramma ontwikkeld, namelijk: de Herinneringen armband met je eigen persoonlijke herinneringen bedels. Iedere bedel staat symbool voor een bepaalde herinnering. Een prachtig concept voor jong en oud om herinneringen te koesteren en met elkaar te blijven beleven.

De helft van de opbrengst gaat naar Alzheimer Nederland voor meer onderzoek naar dementie, zodat in de toekomst niemand zijn herinneringen meer verliest.

Lees meer over Alzheimer NederlandLees meer over Alzheimer Nederland

Lokale doorvertaling & extra activatie

Met het inzetten van dit concept, dragen u en uw klanten direct een steentje bij aan de mogelijkheden van Alzheimer Nederland. Wilt u de campagne toch nog verder aankleden? Kijk dan eens of u een herinneringenmiddag kunt organiseren. Breng jong en oud bij elkaar en creëer een setting waarin de mooiste verhalen met elkaar worden gedeeld! Of wilt u liever uw personeel een training geven over dementie en hoe ze iemand kunnen helpen in de winkel? Dat kan ook! Met ‘Samen dementie vriendelijk’ kunt u een gratis training geven aan uw personeel. Trainingen op locatie zijn met een kleine bijdrage ook mogelijk.

Lees meer over de trainingLees meer over de training

Gerelateerde acties