Lokale marketing

Belonen en beleven!

Unieke lokale marketing voor uw winkel

Een klant die bij ons aanklopt vindt wat hij zoekt: een partner die hem lokaal helpt om (nieuwe) klanten aan te trekken. En daarvan ook trouwe klanten te maken. Hoe doen we dat? Door beleving toe te voegen op de winkelvloer. Net even anders en met een zichtbaar lokaal tintje. Want daar ligt ons én uw onderscheidende vermogen.

De mogelijkheden in lokale marketing beleving zijn eindeloos. Wij bij Detail4Retail vinden geen vraag te gek. Toch, om het voor u zo overzichtelijk mogelijk te houden, hebben wij ons pakket in vieren opgedeeld. Met dit pakket, bestaande uit beloningsacties, maatwerk campagnes, lokale evenementen en A-merk activaties, kunt u de beleving naar uw winkelvloer halen. Dit kan door er eentje uit te kiezen of meerdere te combineren tot een totaalbeleving. De keuze is reuze en… De keuze is aan u!

Weten hoe u lokale marketing kan inzetten?
We helpen u graag verder!

Met praktische vragen of leuke ideeën, geen vraag is te gek. U kunt ons altijd een berichtje sturen door het contactformulier in te vullen. Daarnaast kunt u direct contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)85 076 88 76 (tijdens kantooruren). Óf mail via info@detail4retail.nl.