Beloningscampagnes Detail4Retail

Beloningsacties

Een geschikte beloningsactie voor uw winkel

We hebben een frisse kijk op loyaliteitsmarketing en een spaaractie. Altijd op zoek naar een creatieve oplossing die perfect past bij uw winkel en verzorgingsgebied. Doordat we samenwerken met populaire A-merken zorgt u voor kwaliteit voor uw klanten. Daarbovenop bedenken en creëren we een verrassende campagne met een lokale of regionale twist, speciaal op maat voor uw retailbedrijf. Wij werken namelijk altijd met vooronderzoek over uw marktgebied. Door deze analyses en uw kennis van uw marktgebied kunnen we samen de perfecte aansluiting vinden bij uw klanten.

JBL Lifesizer headphone

Lokaal onderscheid

Wij geven een spaaractie graag wat extra’s. Het liefst bedenken we een aanvullende lokale actie waar het hele dorp – of de hele wijk – het nog weken over heeft. Op die manier promoot u uw winkel op een unieke, herkenbare manier in uw lokale gemeenschap.
Kiest u bijvoorbeeld voor een kortingsactie voor kussens? Dan organiseren wij samen met u een groot kussengevecht voor kinderen in de buurt. Kunnen klanten bij uw supermarkt sparen voor tuingereedschap? Dan denken we met u mee hoe we een toffe extra activatie kunnen koppelen. Zoals een winactie waarbij uw klanten een tuinopknapbeurt kunnen winnen bij een lokale hovenier.

Zo wordt belonen, beleven!

Merken waar wij mee samenwerken

Logo Boerderij Vriendjes
Logo Gardena
Logo Gusta
Logo Boska
Logo Geronimo Stilton
Logo RAK Servies
Logo Clarysse
Logo Sandra's Keukenmini's
Logo Cor Vissers
Logo Familie Beer

Inspiratie op de winkelvloer

spaaractie
Spaaractie
Vorige
Volgende

Een greep uit de mogelijkheden

Meer weten over een spaaractie beleving?

U kunt ons altijd een berichtje sturen door het contactformulier in te vullen. Daarnaast kunt u direct contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)85 076 88 76 (tijdens kantooruren). Óf mail via info@detail4retail.nl. We helpen u graag verder!