Lokale evenementen

Uw klanten een keer écht verrassen?

Door een beleving te organiseren waar men het nog weken over heeft, helpt u uw winkel bekender te maken buiten uw vaste klantenkring! De mogelijkheden hierin zijn eindeloos. Zo kunt u bijvoorbeeld uw klanten binden middels een spaarcampagne en deze nog groter maken door een lokaal evenement te organiseren. Ook kunt u voor de (her)opening of een jubileum van uw winkel een evenement organiseren. In beide gevallen staan wij voor u klaar om er samen een succes van te maken!

Kortom, met een ludiek lokaal evenement vergroot u de zichtbaarheid van uw winkel in uw directe omgeving en geeft u potentiële klanten een positieve indruk van uw retailbedrijf. Zo maakt u lokaal het verschil met een beleving die raakt, en maakt u van (nieuwe) klanten échte fans!

Inspiratie op de winkelvloer

Vorige
Volgende
Ook een lokaal evenement organiseren?

U kunt ons altijd een berichtje sturen door het contactformulier in te vullen. Daarnaast kunt u direct contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)85 076 88 76 (tijdens kantooruren). Óf mail via info@detail4retail.nl. We helpen u graag verder!