Lokale evenementen

Uw klanten een keer écht verrassen?

Door een beleving te organiseren waar men het nog weken over heeft, helpt u uw winkel bekender te maken buiten uw vaste klantenkring! De mogelijkheden hierin zijn eindeloos. Zo kunt u bijvoorbeeld uw klanten binden middels een spaarcampagne en deze nog groter maken door een lokaal evenement te organiseren. Ook kunt u voor de (her)opening of een jubileum van uw winkel een evenement organiseren. In beide gevallen staan wij voor u klaar om er samen een succes van te maken!

Parkeert er binnenkort een echte formule-1 raceauto bij u voor de deur? Gaan uw klanten meesparen voor een fantastische helikopter-vlucht boven hun eigen stad of dorp? Of kunnen de jonge voetbalfans hun hart ophalen tijdens de freestyle voetbal workhop van het jaar? Zomaar drie unieke evenementen die gegarandeerd voor leuke exposure zullen zorgen in uw marktgebied!

Kortom, met een ludiek lokaal evenement vergroot u de zichtbaarheid van uw winkel in uw directe omgeving en geeft u potentiële klanten een positieve indruk van uw retailbedrijf. Zo maakt u lokaal het verschil met een beleving die raakt, en maakt u van (nieuwe) klanten échte fans!

retailmarketing

Inspiratie op de winkelvloer

Detail4Retail
Formule 1 experience Detail4Retail
Vorige
Volgende

Een greep uit de mogelijkheden

Ook een lokaal evenement organiseren?

U kunt ons altijd een berichtje sturen door het contactformulier in te vullen. Daarnaast kunt u direct contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)85 076 88 76 (tijdens kantooruren). Óf mail via info@detail4retail.nl. We helpen u graag verder!