Formule 1 experience Detail4Retail

Fans overzicht

Wij weten dat we onze klanten blij maken met onze ideeën, creativiteit en passie voor retail. Maar u hoeft ons niet te geloven op onze blauwe ogen. Lees liever wat onze klanten over ons zeggen! Dat is immers waar we het allemaal voor doen.

Het lukt ons regelmatig om de klant “WOW” te laten zeggen!

Detail4Retail is een prettig bedrijf om mee te werken. Ze zijn proactief en denken graag met ons mee. De prettige informele samenwerking, kennis en expertise en de grote portefeuille met mooie merken helpen ons verder te bouwen aan een loyale klantenkring. Het lukt ons regelmatig om de klant “WOW” te laten zeggen!

Wouter van de Bunt - Jumbo van de Bunt

Wat is het fijn om met D4R samen te werken!

Mijn contactpersoon is Marlous. Ze is enthousiast over de concepten en kan goed adviseren waar we het beste resultaat mee kunnen behalen. D4R onderscheid zich met vernieuwende concepten.
En wat voor mij ook heel belangrijk is dat je wordt terug gebeld/gemaild als je vragen hebt en dat de gemaakte afspraken worden nagekomen. We zullen zeker in de toekomst blijven samenwerken!

Martin Achterberg - Albert Heijn Achterberg

Detail4Retail zorgt voor beleving in onze supermarkten

De reden dat wij graag zaken met D4R doen heeft voornamelijk te maken met de hoge mate van betrokkenheid. Er wordt snel gereageerd en er wordt echt meegedacht vanuit onze wensen.
Wij vinden het belangrijk dat er jaarrond een divers spaarprogramma aan onze klanten wordt aangeboden. Met de spaaracties van D4R kunnen wij dit ook daadwerkelijk realiseren.
Wij raden D4R aan, omdat D4R zorgt voor beleving in onze supermarkten!

Nina Dekker - Jumbo Koorneef

Klantenbinding staat voorop!

Detail4Retail heeft in onze winkel al meerdere opdrachten uitgevoerd. Ze zijn oprecht geïnteresseerd in de denkwijze van de ondernemer en een fijne sparringspartner. Geen vraag is te gek!
De acties die wij met Detail4Retail hebben opgezet zijn allemaal een succes. Ze acteren snel op vragen en opmerkingen. Klantenbinding staat voorop!

Anke Dijkstra - Albert Heijn Dijkstra

Detail4Retail doet net dat beetje extra voor een actie!

Detail4Retail komt alle gemaakte afspraken na en zet zelfs een stapje extra. Ze bieden unieke en totale spaarcampagnes aan. Een voorbeeld hiervan is de klant laten sparen voor een totaal bed inclusief alle linnen. D4R doet net dat beetje extra om een actie goed onder de aandacht te brengen bij mijn klant. Het resultaat hiervan is een mooie (extra) omzet.

Corné van Helvert - Albert Heijn Bavel

Samen kansen zien én benutten

D4R is een professioneel bedrijf. Samen met onze organisatie zoeken ze kansen in onze lokale markt.
Het gaat verder dan een spaarprogramma. Hoe kunnen we de lokale markt boeien én binden.
Daarnaast is D4R instaat om alles, maar dan ook echt alles custommade te maken. Gewoon net dat beetje meer!

Tim van Wijnbergen - Plus Van Wijnbergen

Ik kan Detail4Retail zeker aanbevelen!

Als zelfstandig Plus Ondernemer ben ik altijd op zoek naar leuke zinvolle lokale spaaracties.
De keuze voor Detail4Retail is niet moeilijk te nemen, zij adviseren en ontzorgen ons bij dit soort spaaracties. De contacten en zorg zijn dan ook goed te noemen, en erg persoonlijk en ruimdenkend.
De eerste acties waren dan ook zeer succesvol en konden wij onze klanten op een leuke manier verrassen. Ik kan Detail4Retail dan ook zeker aanbevelen aan mijn collega’s.

Peter Savelkoul - Plus Savelkoul Reuver