De Grote Hamersma Selectie

Geplaatst op: 29-10-2021
De Grote Hamersma Selectie

Proost u mee?

Wij hebben wederom een nieuwe campagne! Een bewezen favoriet binnen loyalty om door uw klanten bij elkaar te laten sparen, maar dan in een nieuw jasje! Namelijk een hoogwaardige glazencollectie, aanbevolen door Harold Hamersma. Ofwel, de Grote Hamersma Selectie!

Hamersma is onder meer de vaste wijnschrijver van NRC Handelsblad en Het Parool en heeft al zo’n 30 wijnboeken geschreven. Ook verschijnt hij regelmatig op televisie, onder meer met zijn eigen programma op kookzender 24Kitchen. Daarnaast is de kans groot dat veel wijnen bij u in het schap ook door Hamersma zijn gekeurd en zijn opgenomen in De Grote Hamersma; de meest complete en actuele online wijngids van Nederland. Een bekend figuur voor de fijnproevers dus!

De glazen zijn vervaardigd uit kristal en hebben een laser gesneden, fijne mondrand. Daarnaast liggen de glazen prettig in de hand en kunnen ze tegen een stootje. De campagne is door het hele jaar in te zetten bij u op de winkelvloer, maar is natuurlijk extra leuk voor de aankomende feestdagen!