Nieuwe samenwerking Thule & Case Logic

Geplaatst op: 02-03-2020

Nieuwe samenwerking Thule & Case Logic

We mogen wederom een fantastische samenwerking toevoegen aan ons portfolio, namelijk de samenwerking met Thule en Case Logic! Een mooie uitbreiding waarmee we u en uw klanten kunnen verrassen met topproducten in een lokale spaarcampagne.

Thule group

Thule is een A-merk op het gebied van hoogwaardige reisaccessoires en -producten. Veel professionals en ervaren reizigers kennen en gebruiken dit merk. Zij zijn vaak lovend over de kwaliteit van de producten. We hebben dit merk exclusief aan ons mogen binden binnen loyalty, zodat we u de mogelijkheid geven uw klanten hiermee te verrassen. Wilt u meer weten over de spaarcampagne van Thule? Kijk dan snel verder op deze pagina!

Case Logic

Case logic is onderdeel van Thule group en daarmee mogen we ook dit merk exclusief aan ons binden binnen loyalty. Het merk ontwerpt en stellen van tassen en hoezen voor handheld elektronica samen. Het is een betrouwbaar merk dat breed bekend is onder consumenten. Het wordt gebruikt door studenten en scholieren, maar ook in de zakelijke markt heeft het merk een groot aandeel! Het bieden van 25 jaar garantie op de producten reflecteert de uitmuntende prijs-kwaliteit verhouding van deze producten.
Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan hier wat wij voor u kunnen doen!