We zijn verhuisd!

Geplaatst op: 01-09-2021
We zijn verhuisd naar de Spoorstraat 200 in Breda

Na een aantal maanden wachten is het nu toch echt zo ver… Vanaf deze week zijn we officieel verhuisd naar Breda! Althans, voor een gedeelte.

We hebben zeker niet helemaal afscheid genomen van Tilburg, aangezien hier ons warehouse blijft. Een aantal collega’s die dagelijks verbonden zijn aan het warehouse opereren ook nog vanuit Tilburg, om zo de snelheid te blijven bieden die onze klanten van ons gewend zijn. De rest van onze collega’s zullen vaker in Breda te vinden zijn. Samen met onze nieuwe collega’s van Tomorrow & Localty!

De integratie van de Local Loyalty Group gaat met deze verhuizing ook verder vorm krijgen. Het is spannend om deze volgende stap te zetten, al kijken we er met veel enthousiasme naar uit! Het kantoor begint beetje bij beetje onze gezamenlijke energie te dragen. In de komende weken zullen we hier, tussen onze werkzaamheden door, nog lekker mee bezig blijven. Een mooie volgende stap dus in de samenkomst van de 3 lokale marketing specialisten in de markt!

In Breda zullen wij dus kantoor gaan houden en zal het bezoekadres zijn voor relaties. Het warehouse is en blijft in Tilburg, aan de Hectorstraat 17. Voor onze leveranciers en klanten zal hierin dus niets veranderen.

Wanneer het kantoor in Breda helemaal klaar is en iedereen zijn/haar plekje heeft gevonden, zullen we nog een nieuwe verhuisupdate geven. Altijd leuk om een blik achter de schermen te laten zien! To be continued…