Over Detail4Retail

Retailmarketing, maar dan nét even anders

Wat doen we?

We zijn expert in het bedenken van creatieve ideeën voor het werven en behouden van loyale klanten. Althans, dat horen we vaak terug van onze klanten. Daarbij zorgen we altijd voor een lokale of regionale actie waar het hele dorp – of de hele wijk – het nog weken over heeft. We brengen uw winkel in verbinding met lokale gebeurtenissen, bezienswaardigheden, iconen, idolen of verenigingen. Zodat u uw winkel op een unieke, herkenbare manier kunt promoten in uw lokale markt.

retailmarketing
spaaractie

Beleving die raakt!

We kiezen voor bijzondere ideeën waarmee uw winkel of merk de gunfactor van klanten wint. Dat doen we altijd met kennis van uw lokale markt. Omdat wij weten dat iedere winkel uniek is. We ontwikkelen creatieve campagnes die een lust zijn voor de zintuigen, resultaat halen en optimaal aansluiten bij uw retailbedrijf. Als echte partner doen we dat samen met u, want zo werken we het beste.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de markt, weten we heel goed wat werkt en wat niet. Die ervaring zetten we om in bruikbare ideeën. Daarbij staat de vraag ‘wat werkt voor uw lokale klant?’ altijd centraal. Zo profiteert u van campagnes en belevingen die uw doelen bereiken, de aandacht trekken en positief bijdragen aan uw lokale retailmarketing.

Lokaal het verschil maken

Waarom hetzelfde doen als iedereen? Klanten in en rondom de winkel verrassen, daar gaat het om. Daarom nemen wij uw klanten op een inspirerende manier mee in de beleving van uw merk of product. Ons geheim? We kruipen in uw huid én die van uw klanten, zodat we lokaal het verschil maken. Daardoor creëren we campagnes die raken. Creatief, effectief en oogstrelend. Voor belevingen die worden onthouden.

Retailmarketing
Retailmarketing

Kiest u bijvoorbeeld voor een kortingsactie voor kussens? Dan organiseren wij samen met u een groot kussengevecht voor kinderen in de buurt. Kunnen klanten bij uw supermarkt sparen voor tuingereedschap? Dan denken we met u mee hoe we een toffe extra activatie kunnen koppelen. Zoals een winactie waarbij uw klanten een tuinopknapbeurt kunnen winnen bij een lokale hovenier. En bij een voetbalspaaractie waarbij klanten een op maat bedrukte voetbal kunnen verdienen, kunnen wij u helpen met het organiseren van een pannatoernooi op het trapveldje om de hoek.

Zo zorgen wij, samen met u, voor beleving die raakt!