Over Detail4Retail

Wat doen we?

We zijn expert in het bedenken van creatieve ideeën voor het werven en behouden van loyale klanten. Althans, dat horen we vaak terug van onze klanten. Daarbij zorgen we altijd voor een lokale of regionale actie waar het hele dorp – of de hele wijk – het nog weken over heeft. We brengen uw winkel in verbinding met lokale gebeurtenissen, bezienswaardigheden, iconen, idolen of verenigingen. Zodat u uw winkel op een unieke, herkenbare manier kunt promoten in uw lokale markt.

Detail4Retail

Beleving die raakt!

We kiezen voor bijzondere ideeën waarmee uw winkel of merk de gunfactor van klanten wint. Dat doen we altijd met kennis van uw lokale markt. Omdat wij weten dat iedere winkel en situatie uniek is. We ontwikkelen creatieve campagnes die een lust zijn voor de zintuigen, resultaat halen en optimaal aansluiten bij uw retailbedrijf. Als echte partner doen we dat samen met u, want zo werken we het beste.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de markt, weten we heel goed wat werkt en wat niet. Die ervaring zetten we om in bruikbare ideeën. Daarbij staat de vraag ‘wat werkt voor uw lokale klant?’ altijd centraal. Zo profiteert u van campagnes en belevingen die uw doelen bereiken, de aandacht trekken en positief bijdragen aan uw lokale retailmarketing.

Wat vinden wij belangrijk?

Het belangrijkste vinden wij de koppeling tussen uw winkel en uw marktgebied. En hierop de juiste campagnes kunnen afstemmen.

Bent u op zoek naar een ludieke manier om de opening van uw winkel te vieren? Een jubileum of nieuwe vestiging? Wij geven uw winkel extra aandacht en zichtbaarheid. En stellen u in staat om uw klanten te belonen met aantrekkelijke A-merk producten uit ons exclusieve netwerk.

Van de Valk spaaractie op de winkelvloer

Onderdeel van Local Loyalty Group

In 2021 heeft Detail4Retail haar krachten gebundeld met een aantal andere lokale marketing specialisten binnen de retail branche. Deze bundeling van krachten heeft zich gevormd in de Local Loyalty Group. Samen met Tomorrow, Localty, Tobe Sales en the mountain fox kunnen we een totaal aanbod faciliteren aan onze klanten.

De Local Loyalty Group is daarmee dé partner voor creatieve lokale marketing in de supermarkt branche. Onze visie is duidelijk: wij geloven dat supermarkten succesvol zijn wanneer zij van klanten fans maken. Wilt u meer weten over deze gebundelde kracht? Klik dan op onderstaande button en lees meer!

Lees meer over LLGLees meer over LLG