Onze werkwijze

Hoe wij u helpen met uw lokale retail.

De Detail4Retail aanpak

Wij delen uw liefde voor retail. Daarom krijgt elke vraag, van elke klant, onze volledige aandacht. We helpen u op de Detail4Retail manier. We gaan samen met u om tafel en aan de slag. Schouders eronder en gaan! We zijn een betrokken team en zorgen dat u onderdeel uitmaakt van dat team. Door korte lijnen en snel schakelen weet u waar u aan toe bent. Dit houdt de samenwerking scherp en transparant. We zetten graag een stapje extra; ideeën uitwisselen, sparren voor effectieve oplossingen en elkaar blijven uitdagen. Dat doen we in een losse, maar professionele sfeer, waarin iedereen – inclusief u – zich thuis voelt.

Lokalen retail
Lokale retail

Verschillende divisies

Ons team heeft ruime ervaring in (lokale) retail op het gebied van food, non-food en supermarkten. We werken voor en met grote (inter)nationale A-merken. Die ervaring combineren we met de diverse expertises binnen ons bedrijf; van commercieel tot concepting, en van operationeel tot marketing.
Zo proberen we u verder te helpen met uw onderscheidende vermogen in uw marktgebied.

Wat vinden wij belangrijk?

Het belangrijkste vinden wij de koppeling tussen uw winkel en uw marktgebied. En hierop de juiste campagnes kunnen afstemmen.

We denken graag met u mee, omdat wij weten dat iedere winkel en iedere situatie uniek is. Op zoek naar een ludieke manier om de opening van uw winkel te vieren? Een jubileum of nieuwe vestiging? Wij geven uw winkel extra aandacht en zichtbaarheid. En stellen u in staat om uw klanten te belonen met aantrekkelijke A-merk producten uit ons exclusieve netwerk.

Wilt u weten wie u gaat helpen? Bekijk dan snel hier ons team van toppers!

Lokale actie

Onze service

Wij bieden u graag standaard een goede service. Zo worden onze beloningsacties met 100% recht van retour verzorgd en zijn deze acties kostenneutraal in te zetten. Daarnaast vinden wij snel schakelen prettig. Dit geldt dus ook voor onze leveringen. Heeft u vandaag voor 12:00 uur besteld? Dan krijgt u de bestelling de volgende werkdag geleverd.