Ons team

Ons team van absolute toppers!

Samenwerken is één van de belangrijkste factoren van succes. Althans, dat vinden wij! Dat heeft u vast al kunnen lezen op de rest van onze website. Op deze pagina willen wij het team aan u voorstellen dat u gaat helpen. Zo krijgt u een goed beeld van onze organisatie. Lekker transparant. Want zo zijn we!

Ik word vrolijk als we er in slagen de uitvoering dusdanig te doen dat dit voor u op zich al een beleving is die raakt. Ik ben voor u de verbindende factor tussen u verkregen inspiratie en de “beleving die raakt”.

Leon Elders

Partner | Algemeen directeur
leon.elders@detail4retail.nl
“Hij heeft weer wat bedacht”; een zin waar ik dagelijks mee wordt geconfronteerd. Iets bedenken waarmee we de shoppers van onze klanten kunnen verrassen en belonen, dat maakt mijn dag. Zijn alle ideeën geweldig? Nee uiteraard niet, slechts enkele zijn goed genoeg om in de praktijk te brengen. Trots ben ik op ons portfolio A-Merken, waar de shoppers van onze klanten echt voor een voordeel sparen. Maar nog belangrijker de lokale doorvertaling van deze concepten. Dat is waar wij ons mee willen onderscheiden. Wilt u brainstormen over hoe wij uw shopper kunnen raken? Ik sta ervoor open!

Darek Koster

Partner | Directeur Sales & Marketing
darek@detail4retail.nl
Mijn hele werkzame leven breng ik al door in de Retail branche, het Retail bloed stroomt door mijn aderen. Ik ben energiek en creatief en word enthousiast van positieve uitdagingen en de gebundelde energie van mensen die samenwerken. Met een gezonde dosis nieuwsgierigheid, humor, en gedrevenheid ga ik altijd voor het ultieme 'yes'-gevoel!

Léon van Reijmersdal

Partner | Directeur Trade Marketing
leon@detail4retail.nl
Samen het verschil maken in uw marktgebied! Middels doelgerichte lokale doorvertaling van uw kernwaarden. Ik neem u mee in onze doelgerichte aanpak waar wij samen de kers op de taart plaatsen. Van consument naar ambassadeur, daar doen wij het samen voor!

Frank Woltering

Partner | Directeur New Business
frank@detail4retail.nl
Aan dit “feestje” wilde ik gelijk mee doen! Het enthousiasme en de passie die D4R uitstraalt sluit perfect aan bij wat ik graag overdraag naar mijn klanten. Het opbouwen van een mooie, sterke band gebaseerd op wederzijds vertrouwen is de basis. Samen de consument verrassen met het “Belonen en Beleven” is het uiteindelijke doel! Feest u ook met ons mee?!

Marlous Delfin Gonçalves

Accountmanager
marlous@detail4retail.nl
Met veel passie en enthousiasme vertellen over onze werkzaamheden doe ik graag. Samen zoeken we naar creatieve oplossing(en) op jouw lokale uitdaging(en). Iets met de sportvereniging, jubileum, opening, evenement, het kan niet op! Daagt u me uit?

Roy Spitters

Accountmanager
roy@detail4retail.nl
Dat ik deel uit wilde maken van dit ontzettend leuke bedrijf wist ik al snel! Samen met mijn collega’s wil ik ervoor zorgen dat het elke dag een feestje is voor de klant met onze gave producten. Daarnaast houd ik de gezelligheid bij ons op kantoor ook goed op peil. Ik vind mijn uitdaging in het op tijd leveren bij onze klanten, zodat zij vol energie van start kunnen gaan met hun nieuwe campagne!

Fabiana van den Born

Sales Support
salessupport@detail4retail.nl
Desiree Tinus
Sinds mei 2021 ben ik met veel plezier werkzaam bij Detail4Retail, nu onderdeel van de Local Loyalty Group. Wat mijn werk zo leuk maakt is het directe contact met de klant, de collega’s én de producten. De diversiteit van mijn werk is groot en de dynamiek binnen het bedrijf is heel fijn. Door een flexibele en positieve instelling van alle collega’s, kunnen we naast hard werken ook mooie feestjes vieren. Die balans maakt het werken bij LLG elke dag een feest!

Desiree Tinus

Support
support@detail4retail.nl
Ideeën en strategie omzetten in concrete projecten en concepten. Zo ontwikkel ik gave en gerichte campagnes die echt onderscheidend zijn. Om u te helpen uw klanten te verrassen en te belonen!

Fleur Smits

Concept Development Manager
fleur@detail4retail.nl
Sinds 2020 maak ik deel uit van een ontzettend ambitieus team met alleen maar winnaars! Dat ik hier onderdeel van mag zijn maakt dat ik elke dag met heel veel plezier naar mijn werk ga. Nadenken over de leukste beloningscampagnes, deze uitwerken en ze daadwerkelijk op de winkelvloer zien staan. Daar houd ik mij dagelijks mee bezig. Voor uw klanten een reis van belevingen creëren op de winkelvloer, een écht feestje dus! Samen met mijn collega’s doe ik er alles aan om ervoor te zorgen dat uw klant zich verbindt aan uw lokale onderneming. Want zeg nou zelf? Sparen voor A-merken maakt boodschappen doen toch alleen maar leuker?

Sharon Stupers

Commercieel projectmanager
sharon@detail4retail.nl
Team - Michael Emeis
Mijn passie voor creëren en organiseren mag ik dagelijks toepassen op het ontwikkelen van nieuwe tailormade spaarcampagnes die de lokale beleving versterken. Daarnaast bedenk ik ludieke evenementen die aansluiten op de campagne op de winkelvloer. Een campagne gaat namelijk pas écht leven als de doorvertaling lokaal impact maakt met oog voor detail!

Michael Emeis

Projectmanager
michael@detail4retail.nl

Tamara van der Stelt

Projectmanager voorraad & inkoop
tamara@detail4retail.nl
Extra toegevoegde waarde creëren door (online) marketing, daar word ik blij van! Zo probeer ik u te voorzien van de laatste trends, inspiratie en tips voor activatie op de winkelvloer. Om u te inspireren hoe u klanten beter kunt belonen, werven en/of binden. Want samen maken we beleving die raakt!

Miloe Deenen

Marketing project manager
miloe@detail4retail.nl
Beleving maken die raakt en van klanten échte fans maken. Daar wilde ik maar al te graag aan mee gaan werken! Vanuit mijn achtergrond in marketing en met een servicegerichte mindset, denk ik graag met u mee om uzelf te kunnen onderscheiden in uw marktgebied.

Koen van Berkel

Marketing project manager
koen@detail4retail.nl
Brian Op het Veld

Brian Op het Veld

Marketing project manager
brian@detail4retail.nl
De juiste en vooral betrouwbare sparringpartner zijn voor mijn collega’s, de managing partners en onze klanten. Daarmee daag ik mijzelf en de organisatie constant uit. Dankzij een steeds groter wordende dataset kan ik nog meer gegevens omzetten in bruikbare informatie. Op basis van de beschikbare informatie kan ik bedrijfsbreed ondersteunen en adviseren, zodat onze klant nog beter bediend kan worden.

Bas van Venrooij

Manager Finance
administratie@detail4retail.nl

Tjeu Vromans

Medewerker Finance
tjeu@detail4retail.nl

Jeroen de Valk

Manager ICT
jeroen@detail4retail.nl
Als grafisch vormgever probeer ik en onze studio een beleving en gevoel te creëren in de producten die wij opmaken. Zorgen voor een mooie samenhang tussen beelden, kleuren, vormen, teksten etc. en zoeken naar creatieve oplossingen is waar ik mijn passie voor grafisch ontwerp in kan uitdragen.

Tom Brouwer

Grafisch ontwerper
Ideeën vertalen naar een juist beeld, of het nu een bestaande actie is of een nieuwe, ik werk dit graag tot in de puntjes uit!

Birgit Voets – Brekelmans

Grafisch ontwerper

Angela van Gerven

Grafisch ontwerper
Bas van Oers

Bas van Oers

Grafisch ontwerper