Ons team

Ons team van absolute toppers!

Samenwerken is één van de belangrijkste factoren van succes. Althans, dat vinden wij! Dat heeft u vast al kunnen lezen op de rest van onze website. Op deze pagina willen wij het team aan u voorstellen dat u gaat helpen. Zo krijgt u een goed beeld van onze organisatie. Lekker transparant. Want zo zijn we!

“Hij heeft weer wat bedacht”; een zin waar ik dagelijks mee wordt geconfronteerd. Iets bedenken waarmee we de shoppers van onze klanten kunnen verrassen en belonen, dat maakt mijn dag. Zijn alle ideeën geweldig? Nee uiteraard niet, slechts enkele zijn goed genoeg om in de praktijk te brengen. Trots ben ik op ons portfolio A-Merken, waar de shoppers van onze klanten echt voor een voordeel sparen. Maar nog belangrijker de lokale doorvertaling van deze concepten. Dat is waar wij ons mee willen onderscheiden. Wilt u brainstormen over hoe wij uw shopper kunnen raken? Ik sta ervoor open!

Darek Koster

Partner/Sales & Marketing manager
darek@detail4retail.nl
Mijn hele werkzame leven breng ik al door in de Retail branche, het Retail bloed stroomt door mijn aderen. Ik ben energiek en creatief en word enthousiast van positieve uitdagingen en de gebundelde energie van mensen die samenwerken. Met een gezonde dosis nieuwsgierigheid, humor, en gedrevenheid ga ik altijd voor het ultieme 'yes'-gevoel!

Léon van Reijmersdal

Partner/Fieldsales manager
leon@detail4retail.nl
Ik word vrolijk als we er in slagen de uitvoering dusdanig te doen dat dit voor u op zich al een beleving is die raakt. Ik ben voor u de verbindende factor tussen u verkregen inspiratie en de “beleving die raakt”.

Leon Elders

Partner/Operations manager
leon.elders@detail4retail.nl
Samen het verschil maken in uw marktgebied! Middels doelgerichte lokale doorvertaling van uw kernwaarden. Ik neem u mee in onze doelgerichte aanpak waar wij samen de kers op de taart plaatsen. Van consument naar ambassadeur, daar doen wij het samen voor!

Frank Woltering

Partner/Sales & New business manager
frank@detail4retail.nl
Ideeën en strategie omzetten in concrete projecten en concepten. Zo ontwikkel ik gave en gerichte campagnes die echt onderscheidend zijn. Om u te helpen uw klanten te verrassen en te belonen!

Fleur Smits

Commercieel manager
fleur@detail4retail.nl
Aan dit “feestje” wilde ik gelijk mee doen! Het enthousiasme en de passie die D4R uitstraalt sluit perfect aan bij wat ik graag overdraag naar mijn klanten. Het opbouwen van een mooie, sterke band gebaseerd op wederzijds vertrouwen is de basis. Samen de consument verrassen met het “Belonen en Beleven” is het uiteindelijke doel! Feest u ook met ons mee?!

Marlous Delfin Gonçalves

Accountmanager
marlous@detail4retail.nl
Met veel passie en enthousiasme vertellen over onze werkzaamheden doe ik graag. Samen zoeken we naar creatieve oplossing(en) op jouw lokale uitdaging(en). Iets met de sportvereniging, jubileum, opening, evenement, het kan niet op! Daagt u me uit?

Roy Spitters

Accountmanager
roy@detail4retail.nl
De juiste en vooral betrouwbare sparringpartner zijn voor mijn collega’s, de managing partners en onze klanten. Daarmee daag ik mijzelf en de organisatie constant uit. Dankzij een steeds groter wordende dataset kan ik nog meer gegevens omzetten in bruikbare informatie. Op basis van de beschikbare informatie kan ik bedrijfsbreed ondersteunen en adviseren, zodat onze klant nog beter bediend kan worden.

Bas van Venrooij

Finance
administratie@detail4retail.nl
Als grafisch vormgever probeer ik en onze studio een beleving en gevoel te creëren in de producten die wij opmaken. Zorgen voor een mooie samenhang tussen beelden, kleuren, vormen, teksten etc. en zoeken naar creatieve oplossingen is waar ik mijn passie voor grafisch ontwerp in kan uitdragen.

Tom Brouwer

Grafisch ontwerper
support@detail4retail.nl
Ideeën vertalen naar een juist beeld, of het nu een bestaande actie is of een nieuwe, ik werk dit graag tot in de puntjes uit!

Birgit Voets – Brekelmans

Grafisch ontwerper
support@detail4retail.nl

Jeroen de Valk

ICT manager
jeroen@detail4retail.nl
Dat ik deel uit wilde maken van dit ontzettend leuke bedrijf wist ik al snel! Samen met mijn collega’s wil ik ervoor zorgen dat het elke dag een feestje is voor de klant met onze gave producten. Daarnaast houd ik de gezelligheid bij ons op kantoor ook goed op peil. Ik vind mijn uitdaging in het op tijd leveren bij onze klanten, zodat zij vol energie van start kunnen gaan met hun nieuwe campagne!

Fabiana van den Born

Support
support@detail4retail.nl
Extra toegevoegde waarde creëren door (online) marketing, daar word ik blij van! Zo probeer ik u te voorzien van de laatste trends, inspiratie en tips voor activatie op de winkelvloer. Om u te inspireren hoe u klanten beter kunt belonen, werven en/of binden. Want samen maken we beleving die raakt!

Miloe Deenen

Marketing project manager
miloe@detail4retail.nl