Verschillende Proteus displays ter illustratie

Proteus Display

De duurzame oplossing voor al uw promoties!
Het Proteus Smart Display is een innovatief promotiedisplay dat u volledig naar eigen wens kunt indelen. Na afloop van een campagne kunt u het display gemakkelijk ombouwen door enkel de kartonnen sleeve te vervangen. Laat u inspireren en ontdek alle voordelen van dit unieke promotiedisplay!

Personaliseer uw Proteus display!

Wilt u snel inspelen op de vraag in uw marktgebied? Een (lokale) actualiteit? Of wilt u een promotie op een verrassende manier onder de aandacht brengen?

Het Proteus display biedt u de flexibiliteit om dit mogelijk te maken! De inhoud van het display is volledig af te stemmen op uw wensen en behoeften, zodat u uzelf kunt onderscheiden in uw eigen marktgebied.

Om voor u een gepersonaliseerde sleeve op maat te maken, is Detail4Retail een exclusieve samenwerking aangegaan met The Mountain Fox. Samen kunnen wij voor u de meest uiteenlopende sleeves ontwikkelen, die uw klanten keer op keer zullen verrassen. Niets is te gek in de thematisering van uw nieuwe sleeve en we adviseren u hier graag bij!

Mock-ups van verschillende Proteus displays
Lokaal onderscheiden
Makkelijk en snel
Verkleint ecologische voetafdruk
Sterk en breed inzetbaar
Proteus display in verschillende standen opgebouwd

Voordelen Proteus display

Het mobiele display van Proteus staat los van de grond en bestaat uit een telescopisch en modulair frame van aluminium en kunststof. De displays van Proteus zijn daardoor gemakkelijk op te zetten en elk schap is afzonderlijk in hoogte verstelbaar. Daarnaast kan elk schap tot maar liefst 40 kg dragen! Het display biedt u dus een brede inzetbaarheid op de winkelvloer en is geschikt voor een groot aantal productcategorieën.

Daarnaast is het display zowel opvouwbaar als herbruikbaar, waardoor u uw ecologische voetafdruk aanzienlijk kunt verkleinen. Door het gebruik van een Proteus display werkt u mee aan een CO2-reductie van 90% en een kartonbesparing van 85% in vergelijking met andere displays. Stap dus nu over op de displays van Proteus en creëer meer flexibiliteit met minder impact op het milieu!

Inspiratie op de winkelvloer

Historische mokken
Lokale producten op display
Proteus display voor A-merken
Promotiedisplay
Lokale actie op Proteus display
Van der Valk textiel op promotiedisplay
Vorige
Volgende
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons om de mogelijkheden voor uw display te bespreken. Dit kan door het contactformulier in te vullen of door ons te mailen via info@detail4retail.nl.

Spreekt u ons liever telefonisch? Dan kunt u bellen naar +31 (0)85 076 88 76 (tijdens kantooruren) of een terugbelverzoek achterlaten via het contactformulier. We helpen u graag verder met een unieke uitstraling van uw display!

 

 


    Over Detail4Retail

    Wij zijn Detail4Retail en helpen u graag met het werven, verrassen en belonen van klanten in uw marktgebied. Ons team heeft ruime ervaring in (lokale) retail op het gebied van food, non-food en supermarkten. Wij geloven in lokale marketing: dé manier om uzelf te kunnen onderscheiden in uw marktgebied om zo een beleving te creëren die raakt!

    Wij werken voor en met grote (inter)nationale A-merken en die ervaring combineren we dagelijks met de diverse expertises binnen ons bedrijf. Van commercieel tot concepting, en van operationeel tot marketing. Samen werken we er elke dag aan om van uw klanten échte fans te maken.